mandag 11. april 2011

Jungelparty og idrettshelg




Nå har vi kommet godt i gang med Ex.Fac og forrige helg hadde vi jungelparty her på Ananda. Temaet var som det kanskje sier seg selv, at alle skulle kle seg ut som noe som hadde med jungel å gjøre. Det ble veldig mange tigere og noen katter. Jungelkatter sådan.
Dette var da en fellesfest for både Ex.Phil/Ex.Fac og Idrett.

Denne helgen hadde vi idrettsturnering mellom Gateway, Active Education og GOstudy. Vi konkurrerte i fotball, sandvolleyball og tennis. GOstudy-guttene ble dessverre slått ut, men jentene kom seg til finalen, men det ble dessverre tap for Gateway der. Men GOstudy gikk av med seieren i tennis. Idrettsturneringen fant sted på Canggu Club, der idrettstudentene har de fleste av treningene sine og Ex.Phil har fotball/volleyball-trening.
Det var også mulighet til å kjøpe grøt, taco og vafler, noe som ble satt STOR pris på! På kvelden hadde vi stor fest på Eikon, pluss at vi hadde konsert på Canggu av selveste Alexander With, som er på besøk hos oss nå.


Beklager at jeg ikke har oppdatert så mye i det siste, men tiden går rett og slett så sykt fort her! Plutselig er det helg igjen og vi har faktisk under 30 dager igjen til vi er hjemme.
Men, for de som har twitter, så kan de følge meg her . Her oppdaterer jeg ofte flere ganger om dagen og med bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar