onsdag 27. april 2011

Drømmehelg på Gili






Siden vi egentlig ikke har påskeferie, klarte vi å mase oss til å få fri en fredag for å få langhelg. 40 av oss bestemte oss for å tilbringe langhelgen på paradis-øya Gili. Vi dro rett etter skolen var ferdig på torsdag, egentlig går bare båten klokken 11, men siden vi var så mange, så leide vi like greit vår egen båt. Det tok ca. 1 og en halv time å kjøre til havna og 2 timer med båt. Det var strålende sol mens vi lå oppe på dekk med vinden i håret og kursen mot Gili. Rett og slett veldig deilig!




Vi ankom øya uten å ha booket noen form for hotell eller villa, noe som viste seg å bli et lite problem. Vi hadde jo ikke tenkt på at det var påske! Vanligvis er det ikke noe problem å komme uten å ha bosted, men akkurat den helgen var det litt verre med. Men vi var 14 stykker som slo oss sammen, dro på jakt etter bosted og endte til slutt opp på et helt greit hotell. Der bodde vi kun en natt, på kvelden fant vi nemlig den sykeste villaen! Jeg har aldri bodd på en så fin plass før og det var rett og slett ren luksus. Med egen tennisbane og treningsstudio.


Tiden på Gili gikk for det meste ut på å sole seg, slappe av og ta et par pils.
Det er ikke så mye jeg kan skrive om Gili, det kan rett og slett ikke beskrives. Selv bildene kan ikke rettferdiggjøre hvor fint det er der. Skulle gjerne vært der et par uker ekstra. Det er så deilig at det ikke er en eneste bil og ikke minst scooter! Ren avslapning uten å tenke på at eksamen nærmere seg og hjemreisen er bare 11 dager unna. Vi har det godt her i Indonesia.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar