fredag 18. februar 2011

Tur til Geger-stranden og Uluwatu-tempelet


Nå har vi vært noen dager på Bali og alle gruppene med ex.phil-studenter har kommet seg ned hit. Ting begynner å komme på plass, og livet her begynner å bli en vane. Snart henter hverdagen oss igjen, for på mandag begynner skolen. Selv om det er kjempedigg med ferie, skal det nok bli godt med noen rutiner igjen!



I går, fredag, tok vi turen til Geger-stranden og Uluwatu-tempelet. Vi ble hentet i gamle volkswagen cabriolet som kjørte oss til første stopp; Geger-stranden. Her solte vi oss og badet i noen timer før vi igjen ble hentet for å bli kjørt til Uluwatu-tempelet. Her måtte vi dekke til skuldrene og gå med sarong for å skjule beina. Vi måtte også legge igjen alt av verdisaker i bilen, fordi det kunne bli stjålet. Ikke av mennesker, men av ville aper! Det var masse aper over alt, som ikke akkurat var sjenerte! De tok alt de kom over av sandaler, ringer, solbriller osv. Mange av apene hoppet også opp på skuldrene til folk.

Vi avsluttet dagen med å se en danseforestillingen som het Kecak. Den fortalte en religiøs historie fra hinduismen. Denne ble kanskje litt langdryg i 30 varmegrader og vonde sitteplasser. Etterpå ble vi kjørt hjem til hotellet, og vi er bestandig sjeleglad for å komme hele hjem når vi er ute å kjører. Trafikken her nede er forferdelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar