onsdag 23. februar 2011

Dreamland beach







Etter skolen på onsdag hadde jeg og 5 andre jenter leid bil for å dra på Dreamland beach. Vi hadde hørt masse fint om stranden, og siden stranden i Seminyak ikke er noe fin, bestemte vi oss for å dra dit.


Dreamland er en veldig liten strand, men det er litt av en drømmestrand! Her koste vi oss i noen timer, helt til det plutselig kom sikkert 6 busser med turister fra gud vet hvor. Det var da tinge begynte å skje. Vi merket først at det var noen som snikfotograferte litt diskrèt, men vi tenkte ikke noe over det akkurat da. Så begynte folk å komme nærmere og nærmere, og til slutt hadde vi rundt 70 stykker som stod rundt solsengene våre for å ta bilder. De trodde rett og slett vi var kjendiser. Dette fortsatte i sikkert opp til et kvarter og folkestrømmen sluttet ALDRI. Til slutt måtte vi få sikkerhetsvakter rundt oss som måtte holde folkemengden minst 5 meter bort fra oss. Ingen av turistene snakket engelsk, så det var veldig vanskelig for oss å forstå hvorfor de nettopp tok bilder av oss! Vi innså at vi var de eneste lyse på stranden, men at det betyr at vi er kjendiser, har jeg litt vanskelig for å tro.




Etterhvert ble dette så slitsomt at vi bestemte oss for å dra hjem. Vi har jo tross alt en MKK-oppgave som har innleveringsfrist på fredag! Vi avsluttet dagen med å dra på Relax Spa, noe som er helt fantastisk deilig.

2 kommentarer:

  1. Dæm har sikkert sjett dæ i Trønder-Avisa! :-D "Jenta uten adventskalender", hahahahahah!

    SvarSlett
  2. Var det langt til "dreamland" fra der dere bor?

    SvarSlett