søndag 13. mars 2011

Rafting


På lørdag, etter en fredag med tsunami og jordskjelv, kom vi oss endelig avgårde på rafting. Vi kjørte buss gjennom Balis trange gater i godt over en time før vi endelig kom oss fram til elven. Der fikk vi servert frukt og utdelt hjel, redningsvest og padleåre.

Turen ned mot elven var ca. 500 trappetrinn og det er nok hovedårsaken til at jeg såvidt klarer å gå i dag. Har aldri vært så stiv i leggene før!
Vi ble delt inn i 5 stykker + guide i hver båt og satte fart nedover elven. Dette var en elv for nybegynnere, så for meg som er veldig glad i fart og spenning, ble det kanskje litt kjedelig i lengden, siden strykene ikke var alt for stor. Men det var veldig fin natur og det var en veldig morsom tur uansett. Alle sammen greide å holde seg oppe i båten hele turen, bortsett fra guiden vår som klarte å falle ut 2 ganger og miste åren sin.. Etter raftingen ble vi servert lunsj og gikk opp 100 trappetrinn.

På kvelden var det duket for Come Together 2011, en stor fest for alle de norske skolene. For å oppsumere den, kan vi si at middag på søndag ble frokost.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar